Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Η see through ανταλλαγή


Αγαπημένοι μου pen pals, πώς τα περάσετε το καλοκαίρι; Που πήγατε διακοπές; Ξεκουραστήκατε; Βρήκατε λίγο χρόνο να ξαπλώσετε στην παραλία και να κλείσετε τα μάτια για να ακούσετε μόνο το κύμα;

Εγώ φυσικά, παράλληλα με τις διακοπές μας, έστιβα το μυαλό μου για να κατεβάσω ιδέες για την επόμενη ανταλλαγή. Πέρασαν πολλά από το μυαλό μου και έκανα μια λίστα που ίσως την χρησιμοποιήσω στο μέλλον. Όμως ξαφνικά, ένα βράδυ, εκεί που σκεφτόμουν, μου ήρθε η ιδέα!

Τόσο καιρό, στις ανταλλαγές που έχουν προηγηθεί, δίνουμε βάση στο φάκελο, στο να τον φιλοτεχνήσουμε με βάση το θέμα που έχει επιλεγεί. Τι θα λέγατε όμως αν αυτή τη φορά δεν υπάρχει καν θέμα και αυτό που θα έχει σημασία θα είναι το περιεχόμενο του φακέλου.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένη: η νέα ανταλλαγή έχει να κάνει με διάφανους φάκελους. See through. Που θα προδίδουν το περιεχόμενό τους με την πρώτη ματιά. Το οποίο μπορεί να είναι ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Από ένα πράγμα μέχρι πολλά μικρά πραγματάκια. Χρωματιστά, χαρούμενα, ασπρόμαυρα, περίεργα, αστεία.

Πού θα βρείτε διάφανους φακέλους; Σε όλα τα χαρτοπωλεία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ζελατίνες που βάζουμε μέσα χαρτιά και να τις κλείσετε στα άκρα με κάποιο σελοτέιπ ή washi tape.

Αν όμως δεν σας βολέψουν μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας έναν με κάποιο διάφανο χαρτί (από κάποια συσκευασία ίσως...) ή ακόμη και από αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.

Το αφήνω πάνω σας. Νομίζω ότι θα βρείτε την άκρη.

 

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ, μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

Θα σας χωρίσω και πάλι σε ζευγάρια.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Παρακαλώ θα ήθελα να πάρετε μέρος μόνο αν είστε σίγουροι ότι θα καταφέρετε να στείλετε τον φάκελό σας.

Και λίγο inspiration….



 

 

 

 

2 σχόλια:

  1. μόλις βρηκα το blog σου και ομολογώ ότι η ιδέα με ενθουσίασε! θέλω να πάρω μέρος αλλά έχω δυο ερωτήσεις :
    πρώτον, στέλνουμε το φάκελο μας μονο σε ενα άτομο που θα μας υποδείξεις εσύ σωστα? και δεύτερον, με το ταχυδρομείο δε θα συναντήσουμε πρόβλημα με το see through φάκελο? το λέω γιατι μου έχει τύχει να μη με αφήνουν να στείλω κάτι γιατί ήταν σε αυτοσχέδιο φάκελο!
    Ντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή














  2. Ντίνα καλησπέρα!!!

    Ναι τα στοιχεία του ατόμου που θα στείλεις το φάκελο θα στα δώσω εγώ. Θα φτιάξω τις ομάδες μόλις ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής.

    Τώρα όσον αφορά το ταχυδρομείο, στο παρελθόν, κάποιοι φάκελοι είχαν πρόβλημα, άλλοι όχι. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον υπάλληλο πιο πολύ.

    Η συγκεκριμένη ανταλλαγή είναι αρκετά challenging οπότε θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας να τους πείσουμε να τον στείλουν!!

    Περιμένω τη συμμετοχή σου στο λινκ που υπάρχει στην ανάρτηση στο blog.




    Φιλικά

    Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή