Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Fairytale Happy Mail

Λοιπόν καλά περάσαμε στην χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή αλλά τώρα τα πράγματα σοβαρεύουν... Θα σας περνάω από interview για να καταλάβω πόσο σοβαρά έχετε πάρει τη συμμετοχή σας στο Happy Mail. Χα χα, αστειεύομαι φυσικά.
Οι επόμενες ανταλλαγές όμως θα αφορούν συγκεκριμένο αριθμό αφοσιωμένων καλλιτεχνικών φύσεων που θέλουν να μεταδώσουν τη θετική τους ενέργεια στους άλλους και να δημιουργήσουν κάτι πολύ ξεχωριστό.
Η ιδέα έχει ως εξής: δηλώνετε συμμετοχή εδώ, οι πρώτες είκοσι συμμετοχές θα πάρουν μέρος σε αυτό που ονομάζω “Fairytale Happy Mail”. Θα σας χωρίσω σε ομάδες των δυο ατόμων. Μόλις οριστούν οι ομάδες, ξεκινάει και ο χρόνος. Γιατί αυτή τη φορά, υπάρχει θέμα χρόνου. Είναι κάτι σαν challenge, ας πούμε, γι’αυτό και θέλω να είστε πραγματικά σίγουροι ότι θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.
Από την εβδομάδα εκκίνησης (θα την ορίσω μόλις οριστικοποιηθούν οι ομάδες), κάθε εβδομάδα και για τέσσερις εβδομάδες, θα πρέπει να στείλετε στο ταίρι σας από έναν φάκελο. Έναν φάκελο την εβδομάδα, σύνολο τέσσερις φακέλους.
Το θέμα; Ένα παραμύθι, γνωστό κατά προτίμηση. Το εικαστικό του κάθε φακέλου σας θα είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι που θα επιλέξετε. Κάθε φάκελος όμως θα είναι διαφορετικός. Δηλαδή άλλον φάκελο την πρώτη εβδομάδα, άλλον τη δεύτερη, άλλον την τρίτη, και άλλον την τέταρτη. Κάτι σαν τη συνέχεια του παραμυθιού, έτσι ώστε ο παραλήπτης, το ταίρι σας, στο τέλος του μήνα να έχει στα χέρια του το σύνολο της ιστορίας, έτσι όπως την εμπνευστήκατε εσείς.
Αυτή τη φορά, δεν θα ζητήσω να στείλετε και σε μένα τους φακέλους σας, απλά θα ήθελα οπωσδήποτε να μου στείλετε τις φωτογραφίες τους στο happymailgreece@gmail.com για να τις δημοσιεύσω.
Το περιεχόμενο των φακέλων το αφήνω σε εσάς, εξάλλου έχετε ήδη δείξει ότι μπορείτε να μεγαλουργήσετε. Έχω λάβει απίθανα πράγματα.
 
Συμμετοχές για το "Fairytale Happy Mail" εδώ.
 
Και.......
Και συγχρόνως ξεκινάω και κάτι το οποίο θα παίζει παράλληλα με οποιαδήποτε άλλη ανταλλαγή διοργανώνεται εδώ.
Στείλτε ένα γράμμα σε κάποιον που δεν το περιμένει. Όχι όμως απλό, ξέρετε .....από αυτά τα καταπληκτικά που ανταλλάσσουμε εδώ στο Happy Mail. Ίσως είναι κάποιος φίλος, η μαμά σας, κάποιος που έχετε να του μιλήσετε καιρό αλλά γνωρίζετε και την πραγματική του διεύθυνση εκτός από το προφίλ του στο fb. Κάποιος που του κρατάτε μούτρα, κάποιος που του κρατάτε ένα μυστικό. Κάποιος πολύ δικός σας που του μιλάτε κάθε μέρα. Εδώ στείλαμε σε τόσους αγνώστους, δεν θα ήταν ακόμη καλύτερο να στέλναμε και στον καλύτερο μας φίλο;
Στείλτε του την υπέροχη, καλλιτεχνική σας έκπληξη και φτιάξτε του τη μέρα. ΟΜΩΣ πριν ταχυδρομήσετε το γράμμα σας, βγάλτε το φωτογραφία, στείλτε την στο happymailgreece@gmail.com και γράψτε μου μια μικρή ιστορία που θα μπορούσε να συνοδεύσει την επιλογή σας. Αυτές οι συμμετοχές είναι ανοιχτές επ’ άπειρον και θα δημοσιεύονται εδώ, εφόσον το επιθυμείτε.
 
Για πείτε τώρα, σας έφτιαξα τη μέρα αφοσιωμένοι και ενθουσιώδεις Happy Mailers ή όχι;
 
 
 
P.S. Χρωστάω άλλο ένα ποστ για τους χριστουγεννιάτικους φακέλους. Don’t worry, coming soon.

2 σχόλια:

  1. Χρειάζεται να το πω; Εννοείται πως θα συμμετέχω!!

    Τρελοτουρίστρια (Αντωνία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ καλή ιδέα!!!!!!! δύσκολο project μας έβαλες με το παραμύθι!! χε χε... θα προσπαθήσω να λάβω μέρος, θα ενημερώσω.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή