Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Christmas at my MailBox

Θα είναι πραγματικά πολύ χαρούμενα αυτά τα Χριστούγεννα για όλους εμάς που συμμετέχουμε στην ανταλλαγή Christmas Happy Mail. Για όσους θέλετε να μάθετε τις λεπτομέρειες: Είμαστε 70 και όλες γένους θηλυκού (δεν καταφέραμε κανέναν άντρα αυτή τη φορά, next time).  
 

Δημιουργήθηκαν συνολικά 12 ομάδες, κάποιες με 5 και κάποιες με 10 άτομα. Έγιναν αρκετά λάθη παρά τη φόρμα που είχα γράψει, κάποιες διπλοδηλωμένες διευθύνσεις, κάποια ελλειπή στοιχεία, κάποια λάθη δικά μου (π.χ. έβαλα μια κοπέλα σε δύο ομάδες, μπου χα χα).
 
Χαίρομαι που ορισμένοι τόλμησαν και δέχτηκαν να φτιάξουν 10 ολόκληρα γράμματα, φακέλους και χριστουγεννιάτικες κάρτες. Πιστέψτε με δεν είναι εύκολο.
 
Αλλά είναι πανέμορφο και ως κίνηση και ως διαδικασία και φυσικά όταν ανοίγεις το γραμματοκιβώτιο. Εγώ κάθε φορά που κοιτάω για αλληλογραφία αναγνωρίζω με κλειστά τα μάτια τους φακέλους που μου στέλνετε. Είναι "αλλιώς", δεν είναι φλατ γιατί δεν περιέχουν λογαριασμούς, είναι χρωματιστοί, κάποιοι είναι και μυρωδάτοι. Όλες οι αισθήσεις σε πλήρη λειτουργία.
 
Νιώθω πολύ περήφανη για αυτό που δημιουργήσαμε μαζί και νιώθω πιο συγκινημένη όταν λαμβάνω mail και σχόλια που δείχνουν ότι το είχαμε πραγματικά μεγάλη ανάγκη. Να δημιουργήσουμε και να ξαναθυμηθούμε.

Θέλετε να πάρετε λοιπόν μια γεύση;
Τις φωτογραφίες τις έχω αναρτήσει και στο fb κάτω από τον τίτλο Christmas Happy Mail και όσο θα λαμβάνω νέες φωτογραφίες αλλά και γράμματα στο σπίτι η λίστα θα ανανεώνεται συνεχώς!!!










 
















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου