Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Ταξιδιάρικα και ρομαντικά Happy Mail

Μια μέρα που λέτε γύρισα σπίτι και με περίμεναν έξω από την πόρτα μου 20 φάκελοι Happy Mail!!! Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ μου αλλά και τη χαρά μου! Πόσο θα ήθελα να έβλεπα και τον ταχυδρόμο!!! Θα παρουσιάσω εδώ τα γράμματα που ήρθαν και είχαν θέμα τα ΤΑΞΙΔΙΑ και ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
 
Θα ήθελα να δω την αντίδραση του υπαλλήλου στα ΕΛΤΑ όταν η Ιωάννα πήγε να ταχυδρομήσει αυτό.
 

Ένα καραβάκι, που ταξίδεψε κυριολεκτικά για να έρθει μέχρι την πόρτα μου. Αυτό, με ένα γραμματόσημο και το εμπνευσμένο motto του yatzer "Για τις ρηχές θάλασσες δε θα προδώσω τον ωκεανό μου".
 
 
Και κάπως έτσι ξεκινάει το ταξίδι... Η Αντωνία που λέει ότι δεν τα πάει και πολύ καλά με τα εικαστικά, να έφτιαξε μια γόνδολα στη Βενετία.
 
 
Η Τέσση ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη. Έραψε σε χαρτί το περίγραμμα των πιο γνωστών αξιοθέατων από 5 διαφορετικές πόλεις του κόσμου. Εμένα όπως βλέπετε μου έτυχε το Παρίσι. Μετά έφτιαξε το χαρτί σε φάκελο.
 
 
 
Μέσα, βρήκα μια καρτποσταλ από το Παρίσι και ένα κοπτικό (πάλι με τα αξιοθέατα) με λίγα λόγια. Δηλαδή για πες. Δεν έχεις μείνει με το στόμα ανοιχτό;
 
 
 
Η Νατάσα μου έστειλε ένα γλυκό καφετί φάκελο όπου πάνω είχε γράψει τα ονόματα πόλεων και τις αποστάσεις τους από τη Θεσσαλονίκη (να υποθέσω;). Μέσα ένα αληθινό γράμμα, με τα όλα του!
 
 
 
 
Με την Κορίνα είχαμε την ατυχία να λάβω λίγο ταλαιπωρημένο το φάκελό της αλλά μετά από συνεννόηση ιντερνετική τα κατάφερα και κατάλαβα πώς είχε ξεκινήσει το ταξίδι του! Το σακουλάκι περιέχει τσάι ιβίσκου, φερμένο από την Αίγυπτο! Σας αγαπώ. Σας το είπα;
 
 
 
Η Δέσποινα με μάγεψε με άλλες μυρωδιές και βουλοκέρι από άλλες εποχές. Λεβάντα και δαντέλα. Και γλυκά λόγια. Σε ευχαριστώ!
 
 
 
 
Η Βίκυ με ταξίδεψε στο χρόνο γιατί νομίζω ότι χρησιμοποίησε αυτά τα ρομαντικά επιστολόχαρτα που κάναμε συλλογή στο σχολείο. Έχω κρατήσει κι εγώ πολλά.
 
Έγραψε μέσα κάτι πολύ συγκινητικό και αληθινό για αυτό και το παραθέτω αυτούσιο για να το δείτε.
 
Το φθινόπωρο της αγάπης
Το αποτέλεσμα της φροντίδας μας στον κήπο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το βλέπουμε όταν δρέπουμε τους καρπούς.
Ήρθε το φθινόπωρο.
Είναι μια χρυσή εποχή, πλούσια και ικανοποιητική.
Βιώνουμε μια πιο ώριμη αγάπη, που αποδέχεται και κατανοεί τις ατέλειες του συντρόφου μας και τις δικές μας.
Είναι καιρός για ευγνωμοσύνη και μοίρασμα.
Έχοντας δουλέψει σκληρά το καλοκαίρι, μπορούμε να χαλαρώσουμε και ν' απολαύσουμε την αγάπη που δημιουργήσαμε.
John Gray, Πώς να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου